Juuri oman näköinen sähköpyörä!

Oman polkupyörän sähköistäminen on erinomainen tapa hankkia sähköavusteinen polkupyörä!

Omasta pyörästä on nyt helppo saada sähköavusteinen polkupyörä asennuttamalla siihen laadukas sähköistyssarjamme. Saat edullisemmin sähköpyöräilyn riemut, eikä nurkkiin jää pyörimään ylimääräistä polkupyörää. Asiakaskokemustemme mukaan sähköpyöräily vähentää tehokkaasti pyöräilyn tuomaa rasitusta ja näin poistaa ”ikävän” polkupyörällä liikkumisesta.

Voiko minun pyöräni sähköistää? -Kyllä voi!

Jälkisähköistyksessä polkupyörään asennetaan akulle tukeva akkutelakka, poljinkeskiö vaihdetaan moottoroituun poljinkeskiöön ja tankoon asennetaan sähköpyörän hallintalaitteet. Pyörän runko säilyy pääsääntöisesti ennallaan ja pyörä on latauksen jälkeen heti käyttövalmis viemään sinut vaivattomasti, minne ikinä haluatkaan mennä!

Akkua ladataan kotona käyttöjen välissä, kuten puhelinta ja käyttösäde esimerkiksi  36V 15.6Ah akulla on 90kg painoisella polkijalla sekä maltillisella avustuksella keskimäärin 80km.

Käytämme sarjoissamme hyviksi todettuja keskimoottoreita ja laadukkaita Euroopassa valmistettuja akkuja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Jyväskylän sähköpyörä Oy:llä on useamman vuoden kokemus sähköpyöristä, joten voit jättää meisselin työkalupakkiin ja antaa meidän hoitaa työt!

Sähköpyörä vie sinut perille vaivattomasti perille ilman rasitusta. Tästä huolimatta polkeminen käy terveysliikunnasta moottorin avustaessa polkemista oman polkutehon lisänä ja voit itse valita avustustason. Käytämme laadukkaita akkuja, sekä polkumomentin tunnistavia moottoreita, parhaan pyöräilykokemuksen takaamiseksi!

Usein kysytyt kysymykset

Testiemme mukaan 15.6ah akku riittä kuljettamaan 90 kiloista kuskia arkikäytössä keskimäärin 80km maltillisesti ajettuna. Pienellä avustustasolla ajettaessa vielä enemmän. Akkujen käyttöikä jokapäiväisessä käytössä oikein säilytettynä sekä käytettynä on keskimäärin 4 vuotta.

Oman polkupyörän sähköistäminen on järkevä tapa hankkia sähköavusteinen polkupyörä. Mikäli jo olemassa oleva pyörä on valmiiksi tuttu ja hyvä ajaa, kalleinkaan pyörä ei takaa välttämättä mukavaa ajoasentoa. Sähköistäessä talouteen myöskään ei jää ylimääräistä pyörää nurkkiin pyörimään.  Matalimman tason markettisähköpyörän saa marketista alle 1000€, mutta jos pyörästä haluaa usemman vuoden kumppanin kannattaa halvemmat valmispyörät jättää hyllyyn ja valita laadukkaammista komponenteista rakennettu sähköpyörä. Akku on sähköistyssarjan kallein osa ja se on ensimmäinen osa josta myyntihintaa yleensä lähdetään laatua laskemalla pudottamaan. Hyvä pyörä maksaa itsensä nopeasti takaisin. Käytämme avoimiajärjestelmiä joissa ei ole valmistaja/pyörä kohtaisia kalliita akkuja tai hankalasti saatavia sisäisiä komponentteja, tämä takaa edullisemman huollon & ylläpidon. Huollamme kaikki tuotteemme paikallisesti Jyväskylässä.

Paras etu sähköistyksessä on kuitenkin tarjota tutulle polkupyörälle uusi elämä ja aloittaa ehkä tauolle jäänyt pyöräily uudestaan, sillä sähköavustus saa tutkitusti pyöräilemään enemmän!

Haluamme tuoda helpon ja laadukkaan sähköavusteisen pyöräilyn ilot jokaisen ulottuville!

Tottakai kaikille ja sähköpyöräily onkin jo maailmalla valtavirtaa, mutta olemme erityisesti löytäneet kolme käyttöryhmää, joille sähköpyöräily sopii

 1. Paljon pyöräilevät. Voit tehdä pidempiä lenkkejä myös mäkisessä maastossa pitäen sykkeen haluamallasi tasolla tai kulkea arkiliikkumisesi tehokkaasti.
 2. Varttuneemmat tai liikuntaelin rajoitteiset henkilöt. Valikoimistamme löytyy niin poljinkadenssin tunnistavia(Poljinkampien kierrosnopeus) kuin poljinmomentin tunnistavia (Polkimiin kohdistettu voiman määrä) poljinkeskiömoottoreita joilla sähköpyöräilyn saa sujumaan helposti ja mukavasti.
 3. Enemmän pyöräilyä haluavat. Sähköpyöräily madaltaa kynnystä pyöräilyyn ja auttaa ikävämmimmät kohdat pitäen pyöräilyn miellyttävänä ja varteenotettavana vaihtoehtona. Mikäpä voittaisi vaivattomat kesäiset sähköpyöräretket.
 4. Kakkosautoksi. Yhä useampi hankkii perheensä kakkosautoksi sähköpyörän. Lapset ja ostokset kulkevat kätevästi peräkärryssä, sähköpyörän kustannukset ovat murto-osan autoilusta ja samalla tulee arkiliikuttua.

Sähköpyörä on kertaostos ja pyörän ylläpitokustannukset ovat pienet, siinä missä auto käyttää jatkuvasti polttoainetta ja on käyttökustannuksiltaan huomattavasti kalliimpi.  Sähköpyörä kannattaa huoltaa noin 2 kertaa vuodessa alan liikkeessä, jolloin pyörälle tehdään normaali pyörähuolto ja sähköosat tarkastetaan. Mittaamme akkusi kapasiteetin ja saat raportin akun kunnosta. Akun käyttöikä on tavallisesti 3-5 vuotta, jonka jälkeen se kannattaa uusia mikäli kantomatka on selvästi lyhentynyt.

Tätä meiltä kysytään usein. Vastaus kuuluu kyllä on! UKK instituutin mukaan sähköpyöräily yltää mainiosti terveysliikunnan tasolle. Kuvaavaa on verrata sähköavusteista pyöräilyä ennemminkin auton käyttöön arkiajossa. Kilometrejä tulee huomaamatta kerrytettyä ja sähköpyörä toimiikin monelle askeleena kunnon kohottamiseen. Lähtötason ollessa kovempi voidaan lisätä kuormitusta vähentämällä avustustehoa ja sähköpyörän kannustaessa valitsemaan pyörä auton sijasta arkiajoon nostaa kokonaiskuntoilun määrää ja reittiinsä voi valita myös jyrkkiä ylämäkiä.

Maastosähköpyöräily on nouseva trendi ja maastosähköpyörällä polkujen ajaminen sujuu vaivatta, jolloin kynnys lähteä poluille pienenee.

Asennutin noin vuosi sitten sähköt pyörään ja pyörä toiminut vallan mainiosti. Vahva suositus tälle firmalle

-Jesse Niemelä, Google palaute

 

Todella hyvin asennettu ja toiminut sähköpyöräni”

-Kari Siiri, Google palaute

 

”Nopeaa ja todella hyvää palvelua”

-Tero Alatalo, Google palaute

Sähköistyssarjamme

Käytämme polkupyörien sähköistyksissä laadukkaita TS-SPM poljinmomentin tunnistuksella varustettuja poljinkeskiömoottoreita joka on oma tuotemerkkimme.

Suuret jälkimarkkinat ja tehtaan tarkka laadunvalvonta takaavat tasaisen laadun sekä
varaosat vuosiksi eteenpäin.

Olemme valinneet sinun pyöräsi sähköistämistä varten valmiiksi kaksi erilaista sähköistyssarjaa.
Halutessasi voimme katsoa osat erikseen juuri sinun pyörääsi!

Mikäli haluat pyörääsi sähköistyssarjan jonka polkeminen ei vaadi jalkavoimaa, olethan meihin yhteydessä erikseen!

Helposti liikkeelle!

KAUPUNKI-SARJA
250W-500W

1118€-1268€

Kaupunkiin ja kevyeen arkiajoon. Helposti alkuun kaupunki-sarjalla!

250W sähköavusteista polkupyörää ajat ilman liikennevakuutusta!

Kaupunki-sarjamme BK mallit sopivat jalkajarrulisiin pyöriin.

Moottorin teho: 36V 250W
Akkujen kapasiteetit: 14,5 tai 17,5ah

Sisältää laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.

Tehoa arkeen!

SPORT/
TYÖMATKA-SARJA 750W

1258€-1518€

Suosituin sarjamme!

Työmatkoille, retkeilyyn ja käyttöajoon.

Työmatka-sarjan 750W moottorit kiidättävät sinut mäkien päälle ja hiettömänä töihin!

Moottorin teho: 48V 750W 
Akkujen kapasiteetit: 14,5 tai 17,5ah

Sisältää laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.

Poweria polulle!

Fatbike /
Metsä-SARJA 1000W+

2108€-2524€

Metsäpoluille, vaativaan käyttöön ja mäkiajoon.

Metsä-sarjan 1000W moottorista ei teho lopu kesken!

Mallistomme fatbike yhteensopiva sarja.

Moottorin teho: 48V 1000W
Akkujen kapasiteetit: 13,8 tai 17,2ah

Sisältää laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.

Kaupunki-sarja 250W jalkajarrullisiin pyöriin (TS-SPM BK)

Helposti alkuun kaupunki sarjalla, joka soveltuu kaupunkiin ja kevyeen arkikäyttöön.

 • 250W sähköavusteista polkupyörää ajat ilman liikennevakuutusta!
 • Moottorin teho: 48V 250W
 • Akun kapasiteetti: 14.5ah Runkoakku tai 13Ah tavaratelineakku(Sis.vahvistetun tavaratelineen)
 • Sisältää: 3A laturin, hallintapaneelin ja asennuksen.
 • Lisäosina Mm.Etu & takavalot, seisontatuki
 • Soveltuu myös jalkajarrullisiin pyöriin

 

Tutustu

Sport / Työmatka-sarja 500W (TS-SPM)

Suosituin sarjamme! Työmatkoille, retkeilyyn ja vaativampaan ajoon.

 • Työmatka-sarjan 500W moottorit kiidättävät sinut mäkien päälle ja raikkaana töihin!
 • Moottorin teho: 48V 500W
 • Akun kapasiteetit: 14.5Ah Runkoakku tai 13Ah Tavaratelineakku(Sis.vahvistetun tavaratelineen)
 • Sisältää: 3A laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.
 • Lisäosina Mm. Etu & takavalot, seisontatuki
 • Ei sovellu jalkajarrullisiin pyöriin

 

Tutustu

Kysy meiltä!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy sähköistystä pyörääsi. Meillä on kokemusta jos jonkinlaisen kulkupelin sähköistämisestä, joten osaamme vastata kiperiinkin kysymyksiin!

Sähköpyörä on kätevä tämän päivän kulkupeli. Sähköpyörällä taitat työmatkasi ilman ylimääräistä rehkimistä ja hoidat arkiliikkumisen ilman huolta parkkipaikan löytämisestä. Moni käyttääkin sähköpyörää perheensä kakkosauton tilalla. On myös tutkittua, että kokonaisliikkuminen kasvaa, sähkömoottorin tuoman avustuksen myötä on helpompi lähteä matkaan, joten pyöräilet enemmän ja pitempiä matkoja. Avustustason voit valita mieleiseksesi ja ylämäet eivät ole enää hidastamassa pyöräilyä.
Miltä kuulostaisi jatkuva myötätuuli?