Sport / Työmatka-sarja 750W

750W Sport/Työmatka on asennetuin sarjamme! Haluatko parhaan mahdollisen startin työpäivääsi ilman, että perillä tarvitsee käydä suihkussa tai vaihtaa hikisiä vaatteita? Työmatka -sarjamme on oikea vaihtoehto sinulle joka käytät pyörääsi paljon! 48V 750W sähkömoottori avustaa sinua polkemisessa haluamallasi avustusteholla. Teho ei lopu kesken jyrkissäkään mäissä. Ehkä haluat paluumatkalla poiketa koettamaan läheistä metsäpolkua? Onnistuu! Jos tarkoituksenasi on vetää pyöräkärryä pyörän perässä, oli siellä sitten lapset tai viikon ruoka-ostokset, suosittelemme pyörääsi työmatka -sarjan sähköistystä. Moni käyttääkin sähköpyörää perheensä kakkoskulkineena.

Kenelle sarja sopii?

Käyttötarkoitukseltaan sarja sopii hyvin työmatkoihin, virkistys- tai kuntolenkkeihin sekä metsäajoon ja pyöräkärryn vetoon. 750W takaa ajomukavuuden ja tehon ylämäissä.

Työmatka -sarjaa suositellaan vaihdepyöriin, joissa ei ole jalkajarrua. Moottori asennetaan pyörän keskiosaan poljinten kohdalle. Poljinkeskiömoottorilla voimansiirto saadaan ketjuille, jolloin moottorin tuottama vääntö menee valitun vaihteen mukaan. Voiman lähteeksi suosittelemme 48V 16Ah akkua, joka asennetaan juomapullotelineen kohdalle tai erikoisvalmisteiselle tavaratelineelle. Keskiavustuksella itse polkiessa 48V 16Ah akku takaa 60-120km toimintasäteen.

Pakettiin kuuluu asennus, moottori, akku, laturi, ohjauspaneeli josta avustus kytketään päälle ja josta avustustehoa säädetään.
Klikkaa tästä katsoaksesi tarkemmat hinnat

 

Bafang BBS02B 750W Tekniset tiedot

Tyyppi: Poljinkeskiömoottori
Vääntövoima: Max.120 Nm
Poljinavustuksen tyyppi: poljinkadenssin tunnistus
Paino: 4.3kg
Rengas koko: 16-28″
Teholuokka: 750W
Huippunopeus: 25km/h
Käyttöjännite: 48V

Kysy sähköistystä pyörääsi!