Sport / Työmatka-sarja 500W

500W Sport/Työmatka on asennetuin sarjamme! Haluatko parhaan mahdollisen startin työpäivääsi ilman, että perillä tarvitsee käydä suihkussa tai vaihtaa hikisiä vaatteita? Työmatka -sarjamme on oikea vaihtoehto sinulle joka käytät pyörääsi paljon! 48V 500W polkumomentin tunnistava sähkömoottori avustaa sinua polkemisessa haluamallasi avustusteholla. Teho ei lopu kesken jyrkissäkään mäissä. Ehkä haluat paluumatkalla poiketa koettamaan läheistä metsäpolkua? Onnistuu! Jos tarkoituksenasi on vetää kärryä pyörän perässä, oli siellä sitten lapset tai viikon ruoka-ostokset, suosittelemme pyörääsi työmatka -sarjan sähköistystä. Moni käyttääkin sähköpyörää perheensä kakkoskulkineena.

Kenelle sarja sopii?

Käyttötarkoitukseltaan sarja sopii hyvin työmatkoihin, virkistys- tai kuntolenkkeihin sekä metsäajoon ja pyöräkärryn vetoon. 500W takaa ajomukavuuden ja tehon ylämäissä.

Työmatka -sarjaa suositellaan vaihdepyöriin, joissa ei ole jalkajarrua. Moottori asennetaan pyörän keskiosaan poljinten kohdalle. Poljinkeskiömoottorilla voimansiirto saadaan ketjuille, jolloin moottorin tuottama vääntö menee valitun vaihteen mukaan. Voiman lähteeksi suosittelemme 48V 14,5Ah tai 17,5Ah akkua, joka asennetaan juomapullotelineen kohdalle. Keskiavustuksella itse polkiessa 48V 14,5Ah akku takaa +60km toimintasäteen ja 17,5Ah akku edelliseen +20% toimintasädettä sekä elinikää.

Pakettiin kuuluu asennus, moottori, akku, laturi, ohjauspaneeli josta avustus kytketään päälle ja josta avustustehoa säädetään.
Klikkaa tästä katsoaksesi tarkemmat hinnat

SPM 500W Tekniset tiedot

Tyyppi: Poljinkeskiömoottori
Vääntövoima: Max.100 Nm
Poljinavustuksen tyyppi: poljinmomentin tunnistus
Paino: 3.3kg
Rengas koko: 16-28″
Teholuokka: 500W
Huippunopeus: 25km/h
Käyttöjännite: 48V

Poljinkeskiömoottorin tekniset mitat

Kysy sähköistystä pyörääsi!