Sport / Työmatka-sarja 500W

500W Sport/Työmatka on asennetuin sarjamme! Haluatko parhaan mahdollisen startin työpäivääsi ilman, että perillä tarvitsee käydä suihkussa tai vaihtaa hikisiä vaatteita? Työmatka -sarjamme on oikea vaihtoehto sinulle joka käytät pyörääsi paljon! 48V 500W sähkömoottori avustaa sinua polkemisessa haluamallasi avustusteholla. Teho ei lopu kesken jyrkissäkään mäissä. Ehkä haluat paluumatkalla poiketa koettamaan läheistä metsäpolkua? Onnistuu! Jos tarkoituksenasi on vetää pyöräkärryä pyörän perässä, oli siellä sitten lapset tai viikon ruoka-ostokset, suosittelemme pyörääsi työmatka -sarjan sähköistystä. Moni käyttääkin sähköpyörää perheensä kakkoskulkineena.

Kenelle sarja sopii?

Käyttötarkoitukseltaan sarja sopii hyvin työmatkoihin, virkistys- tai kuntolenkkeihin sekä metsäajoon ja pyöräkärryn vetoon. 500W:n teho takaa ajomukavuuden ja tehon ylämäissä.

Työmatka -sarjaa suositellaan vaihdepyöriin, joissa ei ole jalkajarrua. Moottori asennetaan pyörän keskiosaan poljinten kohdalle. Poljinkeskiömoottorilla voimansiirto saadaan ketjuille, jolloin moottorin tuottama vääntö menee valitun vaihteen mukaan. Voiman lähteeksi suosittelemme 48V 14.5Ah akkua, joka asennetaan juomapullotelineen kohdalle tai erikoisvalmisteiselle tavaratelineelle. Maltillisella avustuksella 48V 14.5Ah akku takaa noin 50-100km toimintasäteen.

Pakettiin kuuluu asennus, moottori, akku, laturi, ohjauspaneeli josta avustus kytketään päälle ja josta avustustehoa säädetään. Mahdolliset lisävarusteet eivät kuulu pakettihintaan.

 Oma tuotemerkkimme TS-SPM Poljinkeskiömoottori

TS-SPM 500W Tekniset tiedot
Tyyppi: Poljinkeskiömoottori
Vääntövoima: Max.80 Nm
Poljinavustuksen tyyppi: Poljinmomentin tunnistus (poljinvoiman tunnistus)
Paino: 3.6kg
Rengas koko: 16-28″
Teholuokka: 250W
Huippunopeus: 25km/h
Käyttöjännite: 48V

Klikkaa tästä katsoaksesi tarkemmat hinnat

Kysy sähköistystä pyörääsi!