Haluatko parhaan mahdollisen startin työpäivääsi ilman, että työpaikalla tarvitsee käydä suihkussa tai vaihtaa hikisiä vaatteita? Työmatka -sarja on oikea vaihtoehto sinulle! 46V 500W-750W sähkömoottori avustaa sinua polkemisessa haluamallasi avustusteholla, eikä teho lopu kesken jyrkimmissäkään mäissä. Ehkä haluat paluumatkalla poiketa koettamaan läheistä metsäpolkua? Onnistuu myös! Jos tarkoituksenasi on vetää kärryä pyörän perässä, oli siellä sitten lapset tai viikon ruoka-ostokset. Suosittelemme pyörääsi työmatka -sarjan sähköistystä. 

Käyttötarkoitukseltaan sarja sopii hyvin 5-15 km työmatkoihin ja virkistys- tai kuntolenkkeihin. Valitse tämä jos koet käyttösi ylittävän keskusta-alueen ajon sillä 500W takaa ajomukavuuden ja tehon pitkissä tai jyrkissä ylämäissä.

Työmatka -sarjaa suositellaan vaihdepyöriin, joissa ei ole jalkajarrua. Moottori asennetaan pyörän keskiosaan poljinten kohdalle.Poljinkeskiömoottorilla voimansiirto saadaan vaihteistoon, jolloin moottori avustaa valitun vaihteen mukaan, siinä missä esimerkiksi etunapamoottori avustaa aina samalla väännöllä. Akuksi suosittelemme 46V 14,5Ah tai 17,5Ah akkua, joka asennetaan juomapullotelineen kohdalle. Keskiavustuksella itse polkiessa 46V 14,5Ah akuu takaa +50km toimintasäteen ja 17,5Ah akku edelliseen +20% toimintasädettä ja elinikää.

Sarja sopii myös keskivaativaan metsäajoon etenkin 750W moottorilla.

Pakettiin kuuluu asennus, moottori, akku,  ohjauspaneeli josta avustus kytketään päälle ja josta säädetään tehoa sekä akkukontrolleri, joka säätelee akun antamaa virtaa moottorille.

Huomaathan että yli 250W pyörät tarvitsevat liikennevakuutuksen (n.60€/v), joka on muutenkin hyvä olla haavereiden varalta. Kysy liikennevakuutusta omasta vakuutusyhtiöstäsi!

Sulje valikko