Kaupunkipyörä, opiskelijaratkaisu, mummo-pyörä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kevyeen kaupunkikäyttöön ja “mummomankeli” -pyöriin suosittelemme kevyttä 250W-350W moottorisarjaa ja 14,5Ah tai 17,5Ah akkua. Sarjan tehoa kuvaa hyvin se, että 250W tehomäärä on sellainen, minkä ihminen pystyy tuottamaan kovaa polkiessaan. Saat siis sähköisen kaverin auttamaan polkutehossa.

Pyörään asennetaan jalkajarrusta riippuen joko etunapamoottori tai poljinkeskiömoottori. Jalkajarrullisiin pyörissä eturengas vaihdetaan uuteen jossa vanteen keskellä on sähkömoottori, joka avustaa valitun tason mukaan kun pyörällä poljetaan. Jos pyörässä ei ole jalkajarrua, suosittelemme poljinten kohdalle asennettavaa poljinkeskiömoottoria, jolla paino jakaantuu pyörän keskelle. Poljinkeskiömoottorilla saadaan myös voimanvälitys vaihteille, jolloin mooottori avustaa sekä valitun avustustason, että vaihteen mukaan.

Kaupunkisarjan sähköistys on oikea ratkaisu sinulle, kuka käytät pyörää n.5-10 km säteellä. 14,5aH akun kesto on keskiavustuksella itse polkiessa noin 50km. 250W teho riittää valtaosiin Jyväskylän mäistä, mutta jyrkimmisssä kohdissa saattaa joutua polkemaan seisaaltaan. 250W moottori ilman kaasukahvaa lasketaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi, jolloin se ei tarvitse erillistä liikennevakuutusta (n.60e/v.)

Jos kotimatkallasi sattuu olemaan suuri mäki tai haluat muuten lisää tehoa, esimerkiksi kärryn vetämistä varten suosittelemme pyörääsi vähintään 350W moottoria.

Pakettiin kuuluu asennus, moottori, akku,  ohjauspaneeli josta avustus kytketään päälle ja josta säädetään tehoa sekä akkukontrolleri, joka säätelee akun antamaa virtaa moottorille.

Sulje valikko