fatbike

FATBIKE / METSÄ-SARJA 1000W+

Metsä -sarjassa tarjoamme sinulle vain parasta! Bafang BBSHD kulttimainetta nauttiva 1000W poljinkeskiömoottori takaa väännön jyrkässäkin ylämässä! Nyt voit siis nauttia niin metsäpolkujen kiitämisestä alaspäin, kuin myös niiden ajamisesta ylöspäin! Ei enää taluttamista! Metsä -sarja on mallistomme fatbikeen sopiva sarja fatbike pyörien leveämmän poljinkeskiön vuoksi.

Metsä -sarjamme on nimensä mukainen, mutta sopii myös maantieajoon, niille kelle teho on ykkösasia. Testeissä  BBSHD on antanut jopa 160 newton metrin väännön, jonka tuntee heti liikkeelle lähtiessään. 

Pakettiin kuuluu asennus, moottori, akku, laturi,  ohjauspaneeli josta avustus kytketään päälle ja josta säädetään tehoa sekä akkukontrolleri, joka säätelee akun antamaa virtaa moottorille.

Huomaathan että yli 250W pyörät tarvitsevat liikennevakuutuksen (n.100€/v.) Kysy liikennevakuutusta omasta vakuutusyhtiöstäsi!

HUOM! Jos etsit vielä jotain jytympää, pystymme rakentamaan erikoistarpeisiisi vielä tehokkaamman ratkaisun. Ota yhteyttä!

Hinnasto (sisältää asennuksen):

BBSHD 1000W moottori + 13,8Ah akku 2108€
BBSHD 1000W moottori + 17,2Ah akku 2524€


Lainat kilpailuttaa Sortter Oy

Kysy sähköistystä pyörääsi!