Sähköt omaan polkupyörään!

Oman polkupyörän sähköistäminen on järkevä tapa hankkia sähköavusteinen polkupyörä!

Sähköpyörä on helppo hankkia asennuttamalla omaan polkupyörään akku, moottori ja sähköavusteisen pyörän hallintalaitteet. Pyörän runko säilyy pääsääntöisesti ennallaan. Pyörään asennetaan moottori poljinkeskiön kohdalle ja akku juomapullon kohdalle. pyörä on heti käyttövalmis.

Akkua ladataan kotona käyttöjen välissä, kuten esimerkiksi puhelinta ja käyttösäde esimerkiksi 17,5 ah akussamme on 95kg painoisella polkijalla täysavustuksella noin 80km. 

Sähköpyörä vie sinut perille vaivattomasti perille ilman hikeä. Tästä huolimatta polkeminen käy terveysliikunnasta moottorin avustaessa polkemista oman polkutehon lisänä. Käytämme polkumomentin tunnistavia moottoreita, jolloin polkeminen tuntuu kuin omaisi supervoimat!

Helposti liikkeelle!


KAUPUNKI-SARJA
250W-500W

sähköpyörä
999€-1269€

Kaupunkiin ja kevyeen arkiajoon. Helposti alkuun kaupunki-sarjalla!
Kaupunki-sarjamme BK mallit sopivat jalkajarrulisiin pyöriin!

Tehoa arkeen!

SPORT/
TYÖMATKA-SARJA 750W

sähköpyörä

1169€-1819€

Työmatkoille ja retkeilyyn.
Työmatka-sarjan 750W moottorit kiidättävät sinut mäkien päälle ja hiettömänä töihin!

Poweria polulle!

Fatbike /
Metsä-SARJA
1000W+

fatbike

1749€-1949€

Metsäpoluille tai mäkiajoon. Metsä-sarjan 1000W moottorista ei teho lopu kesken! Mallistomme fatbike yhteensopiva sarja.

Sähköpyörä on kätevä tämän päivän kulkupeli. Sähköpyörällä taitat työmatkasi ilman hikoilua ja hoidat arkiliikkumisen ilman huolta parkkipaikan löytämisestä. Moni käyttääkin sähköpyörää perheensä kakkosautona. On myös tutkittua, että kokonaisliikkuminen kasvaa, sähkömoottorin tekemän avustuksen myötä on helpompi lähteä matkaan. Avustustason voit valita mieleiseksesi ja ylämäet eivät ole enää taluttamista vaan pyöräilyä varten. Miltä kuullostaisi ikuinen myötätuuli?

Miksi sähköistää oma polkupyörä? Säästänkö rahaa?

Oman polkupyörän sähköistäminen on järkevä tapa hankkia sähköavusteinen polkupyörä. Tuttu runko on jo valmiina eikä uutta pyörää tarvitse ostaa tai vanhaa myydä. Sähköistämällä oman pyöräsi säästät siis heti pyörän rungon verran. Matalimman tason markettisähköpyörä  saa alle 1000€, mutta jos pyörästä haluaa usemman vuoden kumppanin kannatta alle 2000€ valmispyörät jättää hyllyyn ja valita 2000€-3000€ maksava kunnon pyörä. Akku on sähköistyssarjan kallein osa ja se on ensimmäinen osa jostahintaa yleensä lähdetään pudottamaan. Hyvä pyörä maksaa itsensä takaisin.

Oman polkupyörän sähköistämällä säästät polkupyörän rungon ja muita kuluja hinnassa, joten esimerkiksi 500W moottorin 14,5ah akun saa asennettuna omaan pyörään  n.1200€, siinä missä valmis vastaavan tehoinen pyörä maksaa alan liikkeessä 2500€

Paras etu sähköpyörässä on kuitenkin tarjota tutulle polkupyörälle uusi elämä ja aloittaa ehkä tauolle jäänyt pyöräily uudestaan, sillä sähköavustus saa tutkitusti pyöräilemään enemmän.

Haluamme tuoda helpon ja laadukkaan sähköavusteisen pyöräilyn ilot jokaisen ulottuville!

Sähköpyörän kustannukset vs auto?

Sähköpyörä on kertaostos ja pyörän ylläpitokustannukset ovat pienet, siinä missä auto käyttää jatkuvasti polttoainetta.  Sähköpyörä kannattaa huoltaa ainakin kerran vuodessa alan liikkeessä, jolloin pyörälle tehdään normaali pyörähuolto ja sähköosat tarkastetaan. Akun käyttöikä on tavallisesti 3-5 vuotta, jonka jälkeen se kannattaa uusia. Mittaamme akkusi kapasiteetin ja saat raportin akun kunnosta.

Sähköpyörän kustannukset hankintahinta mukaanlukien ovat näin ollen esimerkiksi neljässä vuodessa n. 1800€ (1200€+4*150€) siinä neljässä vuodessa missä auton kustannukset ilman hankitahintaa on 10 000€ – 22 400€ (lähde: omalaina.fi)

Onko sähköavusteinen pyöräily kuntoilua?

Tätä meiltä kysytään usein. Vastaus kuuluu kyllä on! UKK instituutin mukaan sähköpyöräily yltää mainiosti terveysliikunnan tasolle. Kuvaavaa on verrata sähköavusteista pyöräilyä ennemminkin auton käyttöön arkiajossa. Kilometrejä tulee huomaamatta kerrytettyä ja sähköpyörä toimiikin monelle askeleena kunnon kohottamiseen. Lähtötason ollessa kovempi voidaan lisätä kuormitusta vähentämällä avustustehoa ja sähköpyörän kannustaessa valitsemaan pyörä auton sijasta arkiajoon nostaa kokonaiskuntoilun määrää ja reittiinsä voi valita myös jyrkkiä ylämäkiä.   

Sähköistyssarjat

Olemme kasanneet sinun pyöräsi sähköistämistä varten valmiiksi kolme erilaista sähköistyssarjaa.

Halutessasi voimme katsoa osat erikseen juuri sinun pyörääsi!

Miltä tuntuisi ikuinen myötätuuli pyöräillessä?