Sähköt omaan polkupyörään!

Oman polkupyörän sähköistäminen on paras tapa hankkia sähköavusteinen polkupyörä!

Omasta pyörästä on nyt helppo saada sähköavusteinen polkupyörä asennuttamalla siihen laadukas sähköistyssarjamme. Saat vähemmällä rahalla sähköpyöräilyn riemut, eikä nurkkiin jää pyörimään ylimääräistä polkupyörää.

Voiko minun pyöräni sähköistää? -Kyllä voi!

Omasta pyörästä on nyt helppo saada sähköavusteinen polkupyörä asennuttamalla siihen laadukas sähköistyssarjamme. Saat vähemmällä rahalla sähköpyöräilyn riemut, eikä nurkkiin jää pyörimään ylimääräistä polkupyörää.

Jälkisähköistyksessä polkupyörään asennetaan akulle tukeva akkutelakka, poljinkeskiö vaihdetaan moottoroituun poljinkeskiöön ja tankoon asennetaan sähköpyörän hallintalaitteet. Pyörän runko säilyy pääsääntöisesti ennallaan ja pyörä on heti käyttövalmis viemään sinut vaivattomasti, minne ikinä haluatkaan mennä!

Akkua ladataan kotona käyttöjen välissä, kuten puhelinta ja käyttösäde esimerkiksi  36V 17,5 ah akussamme on 95kg painoisella polkijalla täysavustuksella noin 80km.

Käytämme sarjoissamme laadukkaita keskimoottoreita ja ensiluokkaisia akkukennoja työmme laadun varmistamiseksi. Tiimillämme on useamman vuoden kokemus sähköistyssarjojen asennuksesta, joten voit jättää meisselin työkalupakkiin ja antaa meidän hoitaa laadukas ja kestävä työ!

 

”Kävin tuolla asennuttamassa sähköt pyörään ja nyt olen ajellut vajaassa kuukaudessa reilu 200km naama hymyilystä kipeänä.”

Sähköpyörä vie sinut perille vaivattomasti perille ilman hikeä. Tästä huolimatta polkeminen käy terveysliikunnasta moottorin avustaessa polkemista oman polkutehon lisänä ja voit itse valita avustustason. Käytämme laadukkaita akkuja, sekä polkumomentin tunnistavia moottoreita, parhaan pyöräilykokemuksen takaamiseksi!

Sähköistyssarjat

Miltä tuntuisi ikuinen myötätuuli pyöräillessä?

Olemme kasanneet sinun pyöräsi sähköistämistä varten valmiiksi kolme erilaista sähköistyssarjaa.

Halutessasi voimme katsoa osat erikseen juuri sinun pyörääsi!

Helposti liikkeelle!

KAUPUNKI-SARJA
250W-500W

1118€-1268€

Kaupunkiin ja kevyeen arkiajoon. Helposti alkuun kaupunki-sarjalla!

250W sähköavusteista polkupyörää ajat ilman liikennevakuutusta!

Kaupunki-sarjamme BK mallit sopivat jalkajarrulisiin pyöriin.

Moottorin teho: 36V 250W
Akkujen kapasiteetit: 14,5 tai 17,5ah

Sisältää laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.

Tehoa arkeen!

SPORT/
TYÖMATKA-SARJA 750W

1258€-1518€

Suosituin sarjamme!

Työmatkoille, retkeilyyn ja käyttöajoon.

Työmatka-sarjan 750W moottorit kiidättävät sinut mäkien päälle ja hiettömänä töihin!

Moottorin teho: 48V 750W 
Akkujen kapasiteetit: 14,5 tai 17,5ah

Sisältää laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.

Poweria polulle!

Fatbike /
Metsä-SARJA 1000W+

2108€-2524€

Metsäpoluille, vaativaan käyttöön ja mäkiajoon.

Metsä-sarjan 1000W moottorista ei teho lopu kesken!

Mallistomme fatbike yhteensopiva sarja.

Moottorin teho: 48V 1000W
Akkujen kapasiteetit: 13,8 tai 17,2ah

Sisältää laturin, hallintapaneelin  ja asennuksen.

Kysy meiltä!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy sähköistystä pyörääsi. Meillä on kokemusta jos jonkinlaisen kulkupelin sähköistämisestä, joten osaamme vastata kiperiinkin kysymyksiin!

Sähköpyörä on kätevä tämän päivän kulkupeli. Sähköpyörällä taitat työmatkasi ilman hikoilua ja hoidat arkiliikkumisen ilman huolta parkkipaikan löytämisestä. Moni käyttääkin sähköpyörää perheensä kakkosautona. On myös tutkittua, että kokonaisliikkuminen kasvaa, sähkömoottorin tuoman avustuksen myötä on helpompi lähteä matkaan, joten pyöräilet enemmän ja pitempiä matkoja. Avustustason voit valita mieleiseksesi ja ylämäet eivät ole enää taluttamista vaan pyöräilyä varten.
Miltä kuullostaisi ikuinen myötätuuli?

Kuinka pitkälle akku riittää?

Testiemme mukaan 17,5ah akku riittä kuljettamaan 90 kiloista kuskia arkikäytössä noin 80km ja 14,5ah akulla noin 60km. Isompi akku takaa myös itselleen 20% pidemmän kokonaiskäyttöiän. Akkujen käyttöikä on keskimäärin 4 vuotta jonka jälkeen teho ja varauskapasiteetti lähtevät tippumaan voimakkaasti, jolloin akku kannattaa uusia. 

Miksi sähköistää oma polkupyörä? Säästänkö rahaa verrattuna valmissähköpyörään?

Oman polkupyörän sähköistäminen on järkevä tapa hankkia sähköavusteinen polkupyörä. Mikäli runko on valmiiksi tuttu ja hyvä, kalleinkaan pyörä ei takaa mukavaa ajoasentoa. Säihköistäessä myöskään ei talouteen jää ylimääräistä pyörää nurkkiin.  Matalimman tason markettisähköpyörän saa super marketista alle 1000€, mutta jos pyörästä haluaa usemman vuoden kumppanin kannatta alle 2000€ valmispyörät jättää hyllyyn ja valita 2000€-3000€ maksava kunnon pyörä. Akku on sähköistyssarjan kallein osa ja se on ensimmäinen osa josta myyntihintaa yleensä lähdetään pudottamaan. Hyvä pyörä maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Paras etu sähköpyörässä on kuitenkin tarjota tutulle polkupyörälle uusi elämä ja aloittaa ehkä tauolle jäänyt pyöräily uudestaan, sillä sähköavustus saa tutkitusti pyöräilemään enemmän!

Haluamme tuoda helpon ja laadukkaan sähköavusteisen pyöräilyn ilot jokaisen ulottuville!

 

Kelle sähköpyöräily sopii?

Tottakai kaikille ja sähköpyöräily onkin jo maailmalla valtavirtaa, mutta olemme erityisesti löytäneet kolme käyttöryhmää, joille sähköpyöräily erityisesti sopii

  1. Paljon pyöräilevät. Voit tehdä pitempiä lenkkiä myös mäkisessä maastossa pitäen sykkeen haluamallasi tasolla tai kulkea arkiliikkumisesi tehokkaasti.
  2. Enemmän pyöräilyä haluavat. Sähköpyöräily madaltaa kynnystä pyöräilyyn ja auttaa ikävämmimmät kohdat pitäen pyöräilyn miellyttävänä ja varteenotettavana vaihtoehtona. Mikäpä voittaisi vaivattomat kesäiset sähköpyöräretket.
  3. Kakkosautoksi. Yhä useampi hankkii perheensä kakkosautoksi sähköpyörän. Lapset ja ostokset kulkevat kätevästi peräkärryssä, sähköpyörän kustannukset ovat murto-osan autoilusta ja samalla tulee arkiliikuttua.
  4. Harrastajat. Olisiko mukavampi laskea mäet alas, jos tietää että ne pääsee sähköllä ylös? Entäpä peukkukaasun käyttäminen ulkokurvissa tai hyppyrissä? Harrastajille sähkövoima tuo harrastukseen uusia ulottuvuuksia.

Sähköpyörän kustannukset vs auto?

Sähköpyörä on kertaostos ja pyörän ylläpitokustannukset ovat pienet, siinä missä auto käyttää jatkuvasti polttoainetta.  Sähköpyörä kannattaa huoltaa ainakin kerran vuodessa alan liikkeessä, jolloin pyörälle tehdään normaali pyörähuolto ja sähköosat tarkastetaan. Akun käyttöikä on tavallisesti 3-5 vuotta, jonka jälkeen se kannattaa uusia. Mittaamme akkusi kapasiteetin ja saat raportin akun kunnosta.

Sähköpyörän kustannukset hankintahinta mukaanlukien ovat näin ollen esimerkiksi neljässä vuodessa n. 1800€ (1200€ sähköistys + 4*150€ vuosihuolto) neljässä vuodessa, missä auton kustannukset ilman auton hankitahintaa on 10 000€ – 22 400€ (lähde: omalaina.fi)

Onko sähköavusteinen pyöräily kuntoilua?

Tätä meiltä kysytään usein. Vastaus kuuluu kyllä on! UKK instituutin mukaan sähköpyöräily yltää mainiosti terveysliikunnan tasolle. Kuvaavaa on verrata sähköavusteista pyöräilyä ennemminkin auton käyttöön arkiajossa. Kilometrejä tulee huomaamatta kerrytettyä ja sähköpyörä toimiikin monelle askeleena kunnon kohottamiseen. Lähtötason ollessa kovempi voidaan lisätä kuormitusta vähentämällä avustustehoa ja sähköpyörän kannustaessa valitsemaan pyörä auton sijasta arkiajoon nostaa kokonaiskuntoilun määrää ja reittiinsä voi valita myös jyrkkiä ylämäkiä.